HannuValjakka

Kaikki blogit puheenaiheesta Rikostutkinta

Miksi poliisi on hidas tutkimaan rikoksia vanhusten hoidossa?

Vanhustenhoidossa saattaa olla kyse melkoisesta rikosaallosta. Kummastusta herättää vain poliisitutkinnan hidas käynnistyminen. Ministeri Mykkänen näyttää jarruttelevan poliisin tutkimuksia vastoin  Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professori Tolvasen näkemystä. Mykkäsen mukaan tarvitaan vielä vihjeitä ja Valviran ilmoituksia. https://yle.fi/uutiset/3-10643165

Rikos jonka poliisi selvitti, mutta syyttäjä esti oikeudenkäynnin

Nyt on lukijoille faktaa tiedossa, eli Rikostutkintapyyntö ja KRP:n neljän vuoden aikana suorittama rikostutkinta, joka kertoo karua kieltään oikeusoppineille, medialle ja poliitikoille Suomen oikeusjärjestelmän korruptiosta, sillä mistään muusta ei voi olla kyse. Syyttäjä teki syyttämättäjättämispäätöksen muutaman viikon sisällä ja ei löytänyt yhtään rikosta rikostutkinnasta, vaikka rikoskomisariot olivat löytäneet useita, ja suosittelivat syytteiden nostamista. Sinulla on nyt mahdollisuus saada rikostutkinta itsellesi salaisten pöytäkirjojen kera.

Muistaako kukaan nunna Irmeli Vuolteen ?

 

11.7.2018 Vuolteen ihmeellisestä katoamisesta tuli kuluneeksi vuosi. Katoaminen tuntuu  lähes käsittämättömältä, kuin maa olisi nielaissut hänet. Ainakaan minun korviini ei ole kantautunut mitään vihjeitä hänen liikkumisistaan katoamishetken jälkeen.

DNA:n mahdollisuudet rikostutkinnassa

Päivän uutisen vuoksi palaan aiemmin esittämääni kysymykseen: "Miksi sukututkijoiden käyttämää DNA-testausta, esim. Family Tree DNA, ei käytetä oikeaa isää etsittäessä ja ilmeisesti ei myöskään poliisitutkinnassa? ... Epäiltyjen rajaaminen murto-osaan alkuperäisestä olisi tehokas työkalu.

Räsänen suoritti vain velvollisuutensa – Ei muuta!

Eilen ex-sisäministeri Päivi Räsänen (kd) kertoi varsin seikkaperäisessä kirjoituksessaan vuoden 2013 lopulla ministeriaikanaan Valtakunnansyyttäjänvirastoon jättämästään tutkintapyynnöstä, jonka seurauksena on nyt epäiltyjen penkillä melkoinen joukko korkeaa poliisijohtoa, ex-poliisiylijohtaja Mikko Paateroa myöten.

Päivi Räsäsen jättämässä tutkintapyynnössä pyydettiin tutkimaan Helsingin poliisin tietolähdekäytänteitä ja poliisijohdon suhtautumista kyseisiin käytänteisiin.

SVL, Karttunen ja kansantuomioistuimet - Vlog

Kun monet kyselevät, että mikä on se rasistien ja fasistien vastainen ääripää? Sitä ääripäätä edustavat ihmiset, jotka oikeusvaltioperiaatteen yli talloessaan, ja kansalaisoikeuksien rajoittamista vaatiessaan, väittävät olevansa demokratian ja vapauden esitaistelijoita.

Oikeusvaltiomme ja demokratiamme ovat todellakin kriisissä, kun kansanedustajat ihan ministereitä myöten julistavat ihmisiä syyllisiksi ohi oikeuslaitoksen ja vaativat kaikkien yhdistymisvapauden rajoittamista ennen kuin edes poliisin esitutkinta on valmis. Se on juuri sitä fasismia, mistä SVL haaveilee.

RL 17 13 a § ja "kommandoburkha" + 15, 6 §

Karri Ojanen (sit.) puhuu enemmän kuin siteeksi asiaa Helsingin poliisilaitoksen johdolle, median edustajille, poliisin toimintaa valvoville viranomaisille, Helsingin kaupungille sekä yhteiskunnan päättäville toimijoille blogissaan Avoin kirje koskien pahoinpitelyepäilyä Itäkeskuksessa 
 

Ants kattoo ny...

 

Toinen iltapäivälehti tiesi kertoa,että MV-lehden,jota moni sen puolueenkin,jonka nimeä emme mainitse edustajista,jäsenistä ja kannattajista on näilläkin palstoilla kehuvia ja kannustavia lausuntoja antanut,on asetettu valtakunnansyyttäjän toimesta rikostutkintaan,jonka poliisiviranomainen on nyt aloittanut.

Asian olivat valtakunnansyyttäjän virastolle antaneet poliittiset nuorisojärjestöt.Järjestöjä ei mainittu,mutta voi olla..siis voi olla,että sen puolueen nuorisojärjestön,jonka nimeä emme vieläkään mainitse nimi ei kantelijoiden joukossa ole ollut.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä